Testa vilken vikt Serina tyngdtäcke är precis rätt för dig!

Serina Care produkter

Produktfamiljen växer undan för undan då efterfrågan, de rätta materialen och produktionssätten möts. Vi vill säkerställa säkerheten, effektfullheten och en lång livslängd hos våra produkter. Därför kan vägen från idé till färdig produkt ibland vara lång. Vi tänker ändå att genom att erbjuda enbart det bästa så kan vi vara värda ditt förtroende.

Tyngdtäcken

Övriga produkter

SJUKHUS, ANSTALTER, DAGHEM OCH SKOLOR

Förfrågningar och beställningar per e-post på adressen info(at)serina. fi. Ni kan också ge oss era kontaktuppgifter på blanketten nedan, så kontaktar vi er i ärendet så snart som möjligt.

14 + 11 =

Vad är Serina Care?

Serina Care riktar in sig på planering, tillverkning, marknadsföring och försäljning av sydda hälsobefrämjande och terapeutiska produkter. Vårt företag har sytt produkter sedan år 2009. I början drevs företaget av en enskild näringsidkare och blev senare ett företag som sysselsatte flera personer, vars specialkompetens gjorde att de kompletterade varandra. Intresset och och invern att tillverka Serina-produkter fick sin början i och med att en kund tog kontakt för några år sedan. Då visste vi givetvis inte ännu att den kontakten skulle få så här långtgående och betydande inflytande... läs hela historien här.

5 + 12 =

Följ oss

Följ oss i sociala medier så får du den nyaste informationen om produktnyheter och våra bästa erbjudanden

Pin It on Pinterest