Asiakkaidemme Kokemuksia painopeitoista ja muista painotuotteista

Alta löydät asiakkaidemme kokemuksia painopeitoista ja muista painotuotteistamme. Kerro myös omat henkilökohtaiset kokemuksesi tuotteistamme alla olevalla lomakkeella. Tutustu myös yrityksestämme ja tuotteistamme kirjotettuihin juttuihin: KotiliesiHelsingin sanomat, Kauppasuomi, Seutumajakka.

Poika kantaa peittoa mukana isän luokse ja kavereille yökylään, koska sen kanssa tulee kuulemma paremmat unet. Hän on nukkunut kokonaisia öitä ja nukahtanut aiempaa nopeammin.

8v pojan äiti

Kerrassaan huipputuote on tämä Serinan painopeitto – auttanut sekä äitiä että lapsia nukkumaan sikeämmin ja nukahtamaan helpommin. Suosittelen. Vakionukkumakaveri meillä ?

Annikka

7pv:n kokeilun aikana yöuni rauhoittunut. Heräilyt vähentyneet, tällä hetkellä 2x yössä. Ei nouse ylös, jatkaa unia. Henkilökunta suositteli myös painopeittoa.
 

Altzheimer isälle

Tytär nukkui yönsä paremmin ja oli päivisin virkeämpi.

äiti kokeiluviikon jälkeen

Yllätyksenä on tullut se, että myös oikean pakaran/jalan sitkeät kivut ovat helpottaneet (painopeiton) päivittäisellä käytöllä.

Anu

1v. poika, nukkuu nyt päikkärit erittäin hyvin, öisin herää mutta nukahtaa saman tien. Kiitos Serina-painopeiton! Apu oli suuri, ja tosi tarpeeseen.

Äiti

Peitto on ollut ihana!

Mies 29v

Kerro meille omat kokemuksesi!

Onko sinulla omakohtaista kokemusta Serinan tuotteista? Jätä meille palautteesi oheisella lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@serina.fi otsikolla ”palaute”.

 

12 + 6 =

Pin It on Pinterest