Tarina-1
Serina – vuodesta 2009
Tarina-2
Tarina-3
previous arrow
next arrow

Serinan tarina

Serina keskittyy hyvinvointi- ja terapiatuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin. Yrityksemme on valmistanut tuotteita vuodesta 2009 lähtien. Aluksi yhden ihmisen toiminimenä, sittemmin useita henkilöitä työllistävänä yrityksenä, jossa erilaiset osaamiset täydentävät toisiaan. Kiinnostus ja innostus Serina-tuotteiden valmistukseen lähti yhdestä asiakkaan yhteydenotosta useita vuosia sitten. Toki tuolloin emme vielä tienneet, että sillä yhteydenotolla olisi näin kauas kantoisia ja merkittäviä vaikutuksia!

Toimintaterapeutti oli suositellut painopeittoa eräälle erityislapselle. Lapsen hoitopaikasta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, voisimmeko valmistaa peiton. Emme lähteneet ”soitellen sotaan” vaan halusimme perehtyä aiheeseen tarkemmin. Yhdessä hoitajien ja toimintaterapeuttien kanssa suunnittelimme peiton, jossa yhdistyivät parhaalla mahdollisella tavalla kaikki toivotut ominaisuudet kuten esimerkiksi notkeus, vesipesu ja allergisoimattomuus. Monenlaisten vaiheiden; kokeilujen ja testien jälkeen syntyi Serina-painopeitto. Peitto vastasi tarpeeseen ja pian peittoa toivoivat muutkin.

Nimi Serina viittaa sensoriseen integraatioon eli aistitiedon käsittelyyn. Aistikanavien kautta voidaan vaikuttaa luonnollisin keinoin ihmisen hyvinvointiin ja se onkin tuotteidemme arvokas lähtökohta.

Myöhemmin peitto sai rinnalleen Serina-painokäärmeen. Ajan kuluessa Serina-tuoteperhe on kasvanut ammattilaisyhteistyön myötä useilla arkea helpottavilla ja iloa antavilla tuotteilla.

Matkan varrella on ollut ilo huomata, että tuotteistamme hyötyvät monet muutkin kuin erityislapset. Tuotteet antavat helpotusta erilaisissa elämän normaaleissa tilanteissa, joissa voi ilmetä esimerkiksi rauhattomuutta, unettomuutta ja stressiä.

Serina -tuotteita ovat myyneet valtuutetut jälleenmyyjät ympäri Suomea heti tuotteiden markkinoille tulosta lähtien. Verkkokauppamme kautta voimme palvella asiakkaitamme myös suoraan tehtaalta käsin! Pidämme tärkeänä vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, sillä silloin saamme palautetta siitä, miten olemme onnistuneet tavoitteissamme. Usein asiakkaalta saamme myös hienoja kehittämisideoita ja ajatuksia uusista tuotteista.

Tuoteperhe kasvaa pikkuhiljaa kysynnän, oikeiden materiaalien ja tuotantotapojen kohdatessa. Haluamme olla varmoja tuotteidemme turvallisuudesta, vaikuttavuudesta ja pitkäikäisyydestä. Siksi tie ideasta tuotteeksi saattaa joskus olla pitkäkin. Ajattelemme kuitenkin, että tarjoamalla vain parasta voimme olla luottamuksesi arvoisia.

Serina-tuotteet – valmistettu sydämellä ja sinua ajatellen

Pin It on Pinterest