Lycrakeinu

179,00 

Iloisen värinen lycrakeinu sopii monenlaisiin toimintoihin ja leikkeihin. Tämä keinu onkin usein terapeutin ja lapsen lempikeinuja. Keinun sisällä voi liikkua painovoimaa vastaan haastaen lihastuntoa ja lihasvoimaa. Välillä on hauskaa ottaa vauhdit ja lentää kuuhun saakka vauhdin hurmasta nauttien. Taikka ottaa rennot vauhdit hitaasti keinuen lycrakeinun syleilyssä.

Myyntipakkauksessa: Keinu 1kpl, lenkkihihnat 2kpl, karbiinihaat 4kpl

Poista
Tuotetunnus (SKU): S1000-2-3-2-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Monipuolisesti toimiva lycrakeinu on terapeutin perusväline. Keinu toimii sekä kehonhahmotuksen, tasapainon, voiman, motorisen koordinaation, keskivartalon hallinnan, aistisäätelyn, että rauhoittumisen välineenä. Lycrakeinu sopii mainiosti myös kotiin tai kouluun leikkeihin ja terapian tueksi. Tarjoa lapselle lycrakeinun parissa keino purkaa kuormitusta vaihtoehtovälitunnilla tai muuna hetkenä. Lycrakeinun kanssa toimiminen on lapselle mieluinen puuha ja aistihetki.

Lycraeinun mukana tulevat lenkkihihnat keinun molempiin päihin, joiden avulla lycrakeinun korkeutta on helppo säätää. Lenkkihihnassa on yhteensä 11 lenkkiä ja se on 140 cm pitkä. Ihan pienimmille käyttäjille voi olla kätevää säätää lycrakeinun korkeutta lähelle lattiaa, kun taas taitojen karttuessa ja isompien ja painavampien lasten leikeissä korkeutta voidaan nostaa jo hieman ylemmäs.

Lycrakeinun voi kiinnittää sekä 1-, 2- , 3- että 4- pisteen kiinnityksellä. Kiinnityspisteiden määrällä voidaan säädellä ja porrastaa keinun käyttäytymistä ja vakautta. Hihnan pituuden säätö on kätevä ominaisuus, kun kiinnityksiä vaihdellaan usein. Neljän pisteen kiinnityksessä kiinnitetään sekä keinun kulmalenkki, että lenkkihihna. Tällöin saadaan keinu koko leveydeltään auki ja  keinun päädyt eivät mene suppuun.

Kerroksien määrää lisäten tai vähentäen voidaan porrastaa vastuksen määrää; kaksinkertainen kangas on napakampi ja yksinkertaisella kankaalla upottavampi. Jos haluat useampia kerroksia, ripusta kaksi keinua päällekkäin. Näin lycrakeinu muuntuu käyttäjänsä mukaan sopivaksi ja tarjoaa juuri sopivan haasteen käyttäjälleen.

Jos yhdistät useamman lycrakeinun päällekkäin tai peräkkäin, saat uusia kiinnostavia leikkejä. Kiipeä vaikkapa keinusta toiseen koskematta maahan. Lycrakeinussa on kaksi kangaskerrosta lycraa, jolloin kolmen tai neljän pisteen kiinnityksellä kerrosten välissä ryömiminen on mahdollista.

Leikkien jälkeen on ihanaa vain rentoutua lycrakeinun halaukessa ja ottaa keinuun kaveriksi vaikkapa lemppari painolelut. Rauhoittumista edistää keinun tarjoamien syvätuntoaistimusten lisäksi keinun  pieni tasainen, rytminen keinuliike, sekä yhden pisteen kiinnityksessä pesämäinen, halaava muoto.

Huom! Kattoon ja seinään tulevat kiinnitykset ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarkista aina ennen keinun käyttöä ompeleet ja kiinnitykset. Mikäli huomaat keinussa jotakin poikkeavaa tai rikkoutumista, älä käytä sitä. Älä tee keinuun omia muutoksia.
Tämä tuote ei ole lelu. Keinun käyttö vaatii aina aikuisen valvontaa. Käytä turvallisuussyistä keinun alla aina patjaa. Varmista, että keinun ympärillä on riittävästi tyhjää tilaa.

Mitat: 145 x 175 cm

Lue materiaalitiedot ja hoito-ohjeet, sekä takuuasiat yläpuolelta valittavilta välilehdeltä.

Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu Serinan ja Lelutivolin yhteistyönä. Tähän tuoteperheeseen kuuluu myös muita tuotteita, jotka sopivat sekä terapiaan, päiväkotiin, kouluun että kotiin. Tutustu myös Lycratunneli ja Kahvallinen painotyyny.

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 044 2431 531, kiitos.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Keskiosa: 78 % Polyamidi kierrätysmuovista, 22% elastaani. Ökö-tex.

Päädyt: 50% Polyesteri,  50 % Puuvilla. Ökö-tex.

Lenkki-hihna 2 KPL: Polyamidi. Murtolujuus päästä päähän 22 kN ja yksittäisen lenkin murtolujuus 3,4 kN,CE 1091, EN 566.

Karbiinihaka 4 KPL: Murtolujuus yhdelle karbiinihaalle 9,8 kN ja maksimikuormitus 4,9 kN.

Haitta-aineeton ja turvallinen tuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

  • Voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 40 asteessa
  • Ei huuhteluainetta
  • Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
  • Silitys yhdellä pisteellä
  • Valkaisu ja rumpukuivaus ja ovat kiellettyjä

Valmistettu Suomessa, Ylivieskassa

Laatu ja takuu

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä.

Kankailla on ökö-tex ja Reach sertifikaatit.

Jokaisella tuotteella on yksilöity laatukoodi, joka mahdollistaa valmistuksen ja materiaalien jäljitettävyyden.

Keinujen päät on vahvistettu vahvistetikkauksella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lycrakeinu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Pin It on Pinterest