Lycratunneli

119,00 

Pirteän värinen lycratunneli tarjoaa monipuolisesti aistimuksia ja haasteita. Lycratunnelin kanssa puuhaillessa hauskuus on taattua! Hauskuuden lomassa kehon käyttö ja karkeamotoriset taidot kehittyvät ja monipuolistuvat.
Lycratunnelin sisällä voidaan edetä monella tavalla, esimerkiksi ryömien, kontaten, karhukävellen tai kyykyssä edeten. Pääsetkö näillä tavoin liikkumaan tunnelissa sekä eteenpäin, taaksepäin, että sivuttain?
Saatko työnnettyä terapiapalloa edelläsi, kun ryömit? Mitä suuremman pallon valitset, sitä raskaampaa työntäminen on.

Poista
Tuotetunnus (SKU): S1000-2-3-2-2-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Monipuolinen lycratunneli tarjoaa käyttäjälleen mm. proprioseptiivisiä aistimuksia, kevyitä aistimuksia, kehon puolien välistä koordinaatiota, kehon hahmottamista, motorisen suunnittelun haasteita ja keskivartalon vahvistamista.

Tunneli antaa erilaisia aistimuksia etenemistavasta riippuen. Kun mahdut tunnelista helposti, antaa tunneli kevyitä tuntoaistimuksia. Kun taas etenet tunnelissa vastusta käyttämällä, saat aikaan syvätunto- ja proprioseptiivisiä aistimuksia.
Lycratunnelin toiseen päähän voi myös tehdä solmun ja täyttää pussi esimerkiksi pallomeripalloilla, pehmoeläimillä tai tyynyillä.

Tunnelin alle voi asetella pehmoleluja, patjoja tai tyynyjä, jolloin eteneminen tunnelin sisällä on haastavampaa ja liikkumisen avuksi tarvitsee motorista suunnittelua. Esteet tunnelin sisällä tai alla muuntelevat tunnelin käyttötapoja ja voit porrastaa vaatimustasoa vaikeammaksi tai helpommaksi.

Mitä tapahtuu, jos asetat tyynyjä tunnelin sivuille? Tunnelin sisällä voi kokeilla kuljettaa palapelin palaa tunnelin toisesta päästä toiseen päähän eri etenemistavoin. Tarvitsetko hengähdystauon tunnelin keskellä ennen kuin jatketaan? Lapsen on helppo huomata tunnelin puoliväli, koska tunnelin väri vaihtuu keskellä tunnelia. Tämän välineen käytössä ei ole sääntöjä ja eri tavoin käyttöä kokeilemalla koko kehon käyttö monipuolistuu ja vahvistuu ja mielenkiinto pysyy yllä.

Lycratunnelin toisessa päässä on rengasvahvike, joka monipuolistaa tunnelin käyttöä. Rengasvahvikkeesta tunnelia voi kannatella yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi vapautuu osallistumaan muuhun leikkiin tai aikuinen voi auttaa lasta näkemään ulos tunnelin aukosta.
Tunnelin toisessa päässä taas on käytännölliset kahvat. Mikäli tunneli vedetään suoraksi kahvoista, on sen läpi helpompi ryömiä. Kahvoista pystyy myös kiinnittämään tunnelin haluamaansa paikkaan tai vaikkapa heiluttamaan tunnelia. Kaikkien kahvojen kohdat on vahvistettu vahvikekankaalla.

Tämän tunnelin parissa on helppo keksiä aina vain uusia toimintoja ja haasteita. Vahvistu ja pidä hauskaa!

Huom! Tarkista aina ennen käyttöä ompeleet ja kiinnitykset. Mikäli huomaat välineessä jotakin poikkeavaa tai rikkoutumista, älä käytä sitä. Älä tee välineeseen omia muutoksia.
Tämä tuote ei ole lelu. Tuotteen käyttö vaatii aina aikuisen valvontaa. 

Mitat: 50 x 250 cm

Lue materiaalitiedot ja hoito-ohjeet, sekä takuuasiat yläpuolelta valittavilta välilehdeltä.

Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu Serinan ja Lelutivolin yhteistyönä. Tähän tuoteperheeseen kuuluu myös muita tuotteita, jotka sopivat sekä terapiaan, päiväkotiin, kouluun että kotiin. Tutustu myös Lycrakeinu ja Painotyyny.

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 044 2431 531, kiitos.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Kangas: 78 % Polyamidi kierrätysmuovista, 22% elastaani. Ökö-tex.

Vahvikeputki: Myrkytön polyuretaani.

Haitta-aineeton ja turvallinen tuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

  • Voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 40 asteessa
  • Ei huuhteluainetta
  • Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
  • Silitys yhdellä pisteellä
  • Valkaisu ja rumpukuivaus ovat kiellettyjä

Valmistettu Suomessa, Ylivieskassa

Laatu ja takuu

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä.

Kankailla on Ökö-tex ja Reach sertifikaatit.

Jokaisella tuotteella on yksilöity laatukoodi, joka mahdollistaa valmistuksen ja materiaalien jäljitettävyyden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lycratunneli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Pin It on Pinterest