Kahvallinen painotyyny

39,00 

Painotyynyä käytetään usein jalkojen päällä lisäämään painon tunnetta ja syväpainoaistimusta. Aistimukset auttavat  istumaan paikoillaan ja keskittymään. Kahvat, tyynyihin painetut kuviot ja eri värit monipuolistavat painotyynyn käyttömahdollisuuksia.

Terapiassa painotyynyä voidaan käyttää lisäämään proprioseptiivisiä ja syvätuntoaistimuksia lähes mihin
tahansa toimintaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): S1000-2-3-2-2-1-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Painotyyny kannattaa ottaa mukaan lapsen arkeen auttamaan kuormittavien tilanteiden yli. Tyyny voi olla mukana siirtymätilanteissa, lisäpainona repussa, asetettuna syliin vaikkapa koulutaksissa, ruokailuissa ja koulutunnilla.
Tyynyä voi käyttää esimerkiksi ostoskärryissä istuvan lapsen sylissä tai matkalla mukana lentokoneessa tai autossa. Sylipaino voi myös rentouttaa kampaajalla, hammaslääkärillä tai kynsien leikkuun aikana. Nukkumaan mennessä tyynyn paino rauhoittaa nukkumaan ja kierrokset laskevat helpommin.

Painontunne muistuttaa lasta pysymään paikoillaan istumisen aikana. Painotyynyjä käytetäänkin usein päiväkodissa ja koulussa apureina, kun askareet vaativat pidempää paikallaanoloa tai keskittymistä. Painotyynyn sileää pintaa on mukava tunnustella ja kahvoihin voi kiinnittää oman näpertelylelun. Painon yhdistäminen näpertelyyn on toimiva tapa rauhoittua ja keskittyä.

Kahvat, tyynyihin painetut kuviot ja eri värit monipuolistavat painotyynyjen käyttömahdollisuuksia. Tyynyä voi kantaa kahvoista leikin mukana yksi- tai kaksikätisesti. Molemmista kahvoista kiinni pitämällä painotyynyjen asettelu makaavan lapsen päälle onnistuu tasaisesti. Tyyny voidaan kiinnittää kahvoja apuna käyttäen esimerkiksi pulpetin tuoliin, auton istuimeen, pyörätuoliin jne. Tyynyn kahvapäädyt on ommeltu kestäviksi vahvistetuilla saumoilla. Painotyynyssä olevat painokuviot ja tyynyjen eri värit mahdollistavat erilaiset liikunnalliset tehtävät, leikit ja pelit päiväkotiryhmään, kouluun ja terapiaan.

Painotyyny tarjoaa proprioseptiivisiä aistimuksia ja syvätuntoaistimuksia lapsen arkeen kotona, päiväkodissa ja koulussa tai terapiavastaanotolla.
Sylin lisäksi painotyynyä voi halutessaan siirtää eri paikkoihin. Makuuasennossa painotyyny voidaan asetella selän päälle tai käyttää useampaa painotyynyä kaikkien raajojen päälle kehon rajojen hahmottamisen avuksi. Painotyynyä käyttämällä mm. kehon rajat löytyvät helpommin, asennon ja liikkeiden hahmottaminen helpottuu, otteet vahvistuvat, kahden käden käyttö monipuolistuu ja tyyny antaa painoa rauhoittumisen hetkiin.

Painotyyny painaa 2,5 kg ja painona on käytetty elintarvikelaatuista painoraetta, joka on valmistettu kierrätetystä muovista. Painorae on myrkytöntä, hajutonta ja allergisoimatonta.

Huom! Tarkista aina ennen käyttöä ompeleet ja kiinnitykset. Mikäli huomaat välineessä jotakin poikkeavaa tai rikkoutumista, älä käytä sitä. Älä tee välineeseen omia muutoksia.
Tämä tuote ei ole lelu. Tuotteen käyttö vaatii aina aikuisen valvontaa. Ei alle 3-vuotiaille. Tukehtumisvaara. Sisältää pieniä osia.  Tuotteen paino voi aiheuttaa tukehtumisvaaran. Käyttäjän täytyy saada itse siirrettyä tuote pois päältään.

Mitat: 25 x 35 cm /  2,5 kg

Lue materiaalitiedot ja hoito-ohjeet, sekä takuuasiat yläpuolelta valittavilta välilehdeltä.

Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu Serinan ja Lelutivolin yhteistyönä. Tähän tuoteperheeseen kuuluu myös muita tuotteita, jotka sopivat sekä terapiaan, päiväkotiin, kouluun että kotiin. Tutustu myös Lycrakeinu ja Lycratunneli.

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 044 2431 531, kiitos.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Kangas: 50 % Puuvilla, 50% Polyesteri. Ökö-tex.

Painotäyte: 100% kotimainen kierrätetystä muovista valmistettu rPET medigrane muovirae. Elintarvikelaatu, allergisoimaton, hajuton ja myrkytön.

Haitta-aineeton ja turvallinen tuote, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

  • Voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 60 asteessa
  • Ei huuhteluainetta
  • Kevyt rumpukuivaus sallittu
  • Silitys kahdella pisteellä
  • Valkaisu ja kemiallinen pesu kielletty

Valmistettu Suomessa, Ylivieskassa

Laatu ja takuu

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä.

Kankailla on Ökö-tex ja Reach sertifikaatit.

Jokaisella tuotteella on yksilöity laatukoodi, joka mahdollistaa valmistuksen ja materiaalien jäljitettävyyden.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kahvallinen painotyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Pin It on Pinterest