Serina Känseldyna

49,90 

Att sitta stilla kan vara roligt! Den här dynan som man har i famnen är en kombinerad tyngd- och känseldyna. Dynan som väger drygt två kilogram ger en tyngdkänsla som har en lugnande verkan och underlättar koncentrationen till exempel i gruppsituationer. Då man söker efter skatter inne i dynan får fingrarna och tankarna annan sysselsättning än att röra förbjudna saker som till exempel bänkkamratens hår.

Nollställ

Känn på former och känn igen dem, leta med hjälp av ditt känselsinne reda på tolv vardagliga föremål. Inne i dynan finns följande föremål gömda: klädnypa, knapp, glasspinne, bult, sten, ring, flaskkapsyl, ägg, dragkedja, nyckel, penna och bältspänne. Olika former stimulerar sinnena och fantasin, så man sysselsätter sig gärna även längre studer med dynan. Att känna på föremålen är lugnande, minskar stress och underlättar koncentrationen.

Känseldynan är en ypperlig produkt för personer som behöver sysselsätta sina händer, behöver lindring av motorisk orolighet och för att utveckla koordinationsförmågan av sinnes- och rörelseimpulser.

Produkten passar till exempel barn som har ADHD, störning i den sensoriska integrationen eller autism. Den passar även för åldringar som behöver aktivera sina känselsinnen. Att söka efter föremålen kan även befrämja fingrarnas rörlighet och smidighet. Dynan lämpar sig också för synskadade.

Ha känseldynan hemma eller ta den med dig i bilen, till dagis, skolan eller anstalten.

I hörnen av dynan finns öglor, med hjälp av vilka dynan kan fästas till exempel i en rullstol.

Den ena sidan av känseldynan har mjukt och sametslent tyg, och därför känns den trevlig att ha i famnen och hålls på sin plats. Den andra sidan har slätt och tunt tyg. Genom det är det behagligt att leta efter och känna på föremål. På den släta sidan finns ett tryck med bilder av alla föremål som finns gömda i dynan.

Vikt: 2,2 kg

Mått: 270 x 450 mm

Material och skötselråd

Tygens material: Bomull, polyester, polyamid

Fyllning: 100% rPET medigrane plastgranuler

  • Kan tvättas i maskin med vattentvättprogram på 40 grader
  • Inget sköljmedel
  • Vi rekommenderar torkning hängande eller liggande
  • Blekning, torktumling, strykning och kemisk tvätt är förbjudna

Kvalitet och garanti

Garanti 1 år, gäller material- och tillverkningsfel.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Serina Känseldyna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest