Serina Kokeilupeitto

55,00 

Jos haluat päästä kokeilemaan Serina-painopeittoa ennen kuin teet ostopäätöksen, voit tilata kokeilupeiton seitsemäksi kokonaiseksi vuorokaudeksi käyttöösi. Kokeilupeiton tarkoituksena on varmistua peiton soveltuvuudesta, sillä varsinaista myyntikappaletta ei voi palauttaa kun siinä oleva sinetti on avattu. Tutustu kokeilusopimukseen huolella. Mikäli kokeilupeitto on toiveittesi mukainen, tilatessasi verkkokaupasta oman peiton, saat siitä -10% alennuksen.

Kokeilun hinta (55 euroa) ei siis palaudu asiakkaalle, riippumatta siitä, ostaako asiakas painopeiton vaiko ei. Mutta jos asiakas ostaa painopeiton, saa hän siitä -10% alennuksen.

Tarkemmat tiedot Serina-painopeitoista ja peiton koon valinnasta voit lukea täältä.

Tuotetunnus (SKU): KPxxxyy Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Serina painopeiton omistaa Serina Care. Tilaamalla kokeilupeiton verkkokaupasta hyväksyt tämän sopimuksen toimintatavat ja ohjeet.

Tarkoitus

Kokeilun tarkoituksena on varmistaa peiton soveltuvuus sitä tarvitsevalle henkilölle. Kokeileminen ei velvoita peiton ostamiseen. Kokeilemisella haluamme turvata asiakkaalle sopivan peiton hankinnan, sillä varsinaista ostokappaletta ei voi palauttaa siinä olevan sinetin rikkomisen jälkeen. Tällä toimenpiteellä haluamme turvata jokaiselle omaan käyttöön tulevan peiton varmasti oikean kokoisena, käyttämättömänä ja hygieenisenä.

Kokeilupeitto

  1. Asiakas ostaa verkkokaupasta tuotteen ”Serina Kokeilupeitto” sillä mitalla ja painolla, jonka arvioi olevan sopiva omaan käyttötarkoitukseen
  2. Kun maksu näkyy tilillämme, lähetämme peiton asiakkaalle.
  3. Asiakkaalla on 7 kokonaista vuorokautta aikaa kokeilla peittoa.
  4. Kokeiluajan jälkeen peitto palautetaan aina valmistajalle, sillä se ei ole myyntikappale

Kokeilupeitto on ollut kokeiltavana muillakin ihmisillä. Sen puhtaudesta ja turvallisuudesta pidetään huolta pesemällä peitto jokaisen käyttökerran jälkeen Serina Caren toimesta. Tästä syystä peittoa ei saa pestä itse. Peitossa on pidettävä pussilakana päällä koko kokeilujakson ajan. Peittoa ei myöskään saa käyttää eläinten välittömässä läheisyydessä.

Kokeilupeitto lähetetään asiakkaalle kestävässä postituskassissa. Peitto tulee palauttaa samassa kassissa valmistajalle toimittamalla se lähimpään postin. Kassissa olevassa sisätaskussa on palauttamiseen liittyvät tarvikkeet:

  • Pakettikortti, joka laitetaan sille tarkoitettuun taskuun kassin ulkopinnalle. Huom. Pakettikorttia ei saa liimata taskuun.
  • Nippuside, jolla kassin vetoketju lukitaan kiinni. Näin vetoketju ei pääse aukeamaan kuljetuksen aikana.
  • Palautelomake, johon toivomme kokeilijalta palautetta kokeilujaksosta. Palautteen voi antaa myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Seuraamme postin järjestelmästä peiton nouto- ja palautusajankohtia. Jokaisesta ylimenevästä vuorokaudesta veloitetaan 35€.

Sovitukseen tai lähetykseen liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä puh. 050-5511070.

Kaikki peittomme valmistetaan Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla ammattitaidolla. Yrityksestämme löytyy ammattiompelijoita sekä sosiaali- ja terveysalan osaamista, yhdessä me valmistamme tuotteet sydämellä ja sinua ajatellen.

Mukavia ja rentouttavia hetkiä painopeiton parissa!

 

Lue asiakkaiden kysymyksiä yläpuolelta valittavalta välilehdeltä.

 

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: info@serina.fi tai puhelimitse: 050 5511 070, kiitos.

Asiakkaiden kysymää

Palautuuko 55 euroa minulle kokeilun jälkeen?
Kokeilun hinta on 55 euroa, raha ei palaudu asiakkaalle kokeilun jälkeen. Mutta jos päätät kokeilun jälkeen tilata oman peiton, saat valitsemastasi peitosta -10% alennuksen syöttämällä kokeilupeiton mukana tulevan koodin verkkokaupan alekoodi kenttään.

Miksi kokeilu maksaa?
Kokeilupeitto palvelu tuo kustannuksia meille yrityksenä. Kokeilupeittopalvelu ei siis ole varsinaista liiketoimintaa, haluamme kuitenkin tarjota sillä asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla tuotettamme ennen lopullista ostopäätöstä. Kokeilupeiton kustannukset koostuvat mm. palautuksen postikuluista, sekä peiton pesusta ja käsittelystä. Lisäksi täytyy myös pikkuhiljaa ”kuolettaa” kyseisten peittojen valmistus ja materiaalihinnat, varastointi, pakkauskulut ym. palveluun liittyvä työmäärä.

Mihin voin palauttaa kokeilupeiton?
– Tehtaaltamme noudetut paketit palautetaan tehtaallemme Ylivieskaan.
– Kun valitsen toimitustavaksi Matkahuollon, palautat paketin Matkahuollon toimipisteeseen. Saat peiton mukana Matkahuollon palautuskortin.
– Jos olet valinnut toimitustavaksi minkä vain Postin kuljetusmuodon, palautat paketin Postin toimipisteeseen. Saat paketin mukana Postin palautuskortin. Huom! Vaikka otat toimituksen pakettiautomaattiin, palautus tapahtuu Postin toimipisteen kautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serina Kokeilupeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest