Serina Testtäcke

55,00 

Ifall du vill testa Serinas tyngdtäcke innan du fattar ditt köpbeslut så kan du beställa ett testtäcke för en provperiod på sju hela dygn. Avsikten med testtäcket är att kunna försäkra sig om täckets lämplighet, eftersom ett sålt täcke inte kan returneras efter att dess försegling öppnats. Bekanta dig noggrant med avtalet för testningen. Ifall testtäcket uppfyller dina önskemål så får du 10 % rabatt då du beställer ett eget täcke i webbutiken.

Den viktigaste informationen om Serinas tyngdtäcke och val av storlek på täcket hittar du här.

Nollställ
Artikelnr: S1000-1 Kategorier: , , Taggar: , ,

Serinas tyngdtäcke ägs av Serina Care. Genom att beställa ett testtäcke i webbutiken godkänner du de förfaringssätt och instruktioner som finns i detta avtal.

Ändamål

Avsikten med provperioden är att säkerställa täckets lämplighet för personen som behöver det. Testperioden förpliktigar inte till köp av ett täcke. Genom att erbjuda en testperiod vill vi säkerställa att kunden skaffar ett lämpligt täcke, eftersom man inte kan returnera ett köpt täcke efter att dess försegling har öppnats.På det här sättet vill vi säkerställa att varje kund får ett eget täcke som är oanvänt, av rätt storlek och hygieniskt.

Testtäcke

  1. Kunden köper “Serinas tesstäcke” i webbbutiken enligt det mått och den tyngd som bedöms vara lämpliga för den egna användningen.
  2. Då betalningen syns på vårt konto skickar vi täcket till kunden.
  3. Kunden har en provperiod på sju hela dygn.
  4. Efter provperioden returneras täcket alltid till tillverkaren eftersom det inte är ett försäljningsexemplar.

Testtäcket har testats även av andra människor. Dess hygien och säkerhet säkras genom att Serina Care tvättar täcket efter varje användning. Därför får kunden inte tvätta täcket själv. Man måste ha ett påslakan på täcket under hela testperioden. Täcket får inte heller komma i närkontakt med djur.

Testtäcket sändes per post till kunden i en hållbar kasse. Täcket returneras till tillverkaren i samma kasse, genom att leverera den till närmaste postkontor. I kassen finns en innerficka med material för returneringen:

  • Ett paketkort som läggs i en ficka på utsidan av kassen. Obs. Paketkortet får inte limmas på fickan.
  • Ett band med vilket kassens dragkedja låses. Tack vare detta kan dragkedjan inte öppnas under transporten.
  • En blankett för feedback på vilken vi önskar få respons om provperioden av kunden. Feedback kan också ges via telefon eller e-post.

Via postens system följer vi med täckets avhämtnings- och returneringstidpunkter. För varje dygn som överskrider testperioden debiteras 35€.

Vid problemsituationer i samband med testningen eller försändelsen, kontakta tel. +358 44 243 1531.

Alla våra täcken tillverkas med yrkesskicklighet i Ylivieska i norra Österbotten. I vårt företag finns yrkessömmare samt kunnande inom social- och hälsovårdsbranschen, och tillsammans tillverkar vi våra produkter med hjärtat och för dina behov.

Mysiga och avslappnande stunder med tyngdtäcket!

Kunderna frågar

Får jag tillbaka 50 euro efter testperioden?
Det kostar 50 euro att prova täcket, och summan returneras inte till kunden efter testperioden. Men ifall du efter testningen beställer ett eget täcke så får du 10% rabatt på det täcke du väljer, genom att i webbutikens fält för rabattkoder registrera den rabattkod som du får med testtäcket.

Varför kostar det att testa täcket?
Att erbjuda testtäcket medför kostander för vårt företag. Tjänsten med testtäcket är ingen egentlig affärsverksamhet, men vi vill ändå erbjuda våra kunder möjligheten att på det här sättet testa vår produkt innan det slutliga köpbeslutet fattas. Kostnaderna för testtäcket består av bl.a. postningskostnaderna för returneringen samt tvätt och behandling av täcket. Vidare bör man så småningom avkorta tillverkningskostnaderna för dessa täcken och kostnader för material, lagring, förpackning och övrigt arbete som tjänsten kräver.

Hur returnerar jag testtäcket?
– Paket som hämtats i vår fabrik returneras till fabriken i Ylivieska.
– Om du väljer Matkahuolto som leveranssätt returneras paketet till Matkahuoltos kontor. Med täcket får du Matkahuoltos returneringskort.
– Om du som leveranssätt har valt någon typ av transport via Posten så returneras paketet till postkontoret.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Serina Testtäcke”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest