Serina kroppsstrumpa

55,90 66,90 

Kroppsstrumpa, figurstrumpa, sinnesstrumpa, sinnespåse, sensory sock, body sock… en charmerande och mångsidig produkt har många namn!

Kroppsstrumpan är flexibel i alla riktningar, kan byta form och stöder utvecklingen och fantasin samt glädjer sin användare. In i kroppsstrumpan kan du dyka själv, med en kompis eller rentav med alla dina gosedjur.

Nollställ

Att krypa in i sitt eget bo lugnar ner vilda, aggressiva och oroliga barn, eller barn som lider av probelm med sinnesförnimmelserna. Det ger ro och glädje även till vilka små och stora barn som helst. Inne i strumpan kan barnet röra sig, krypa och rulla runt samtidigt som strumpan lugnar barnet med en känsla som påminner om en kram.

Strumpan är en trevlig egen plats också för ett skyggt barn. I strumpan är det inte beckmörkt, utan man kan uppfatta miljön lite genom den. I strumpan ryms även en vuxen som sällskap till barnet, och de kan leka tillsammans och få egentid där.

Strumpan tar inte mycket rum och är lätt att ta med sig till skolan, om du besöker någon eller på en resa. Strumpan är den perfekta utrustningen, till exempel före skoldagen eller under rasterna, för barn som lider av problem med sinnesförnimmelserna.

Inne i strumpan kan barnet ha sitt helt egna revir och den får barnet att intressera sig för rörelser och utforkning av rörelsebanor, barnet uppfattar sitt eget utrymme och känner kroppens gränser.

Den passar för användning hemma, men även i skolan, daghemmet, terapiverksamhet eller klubbverksamhet.

Du kan hitta på roliga lekar och spel som går att göra med strumpan. T.ex. kan man gå omkring i rummet och plocka upp föremål från golvet och från bord. Inne i strumpan blir det utmanande och roligt att göra många vanliga saker. Testa även att t.ex. tända en ficklampa i ett mörkt rum för att skapa skuggbilder.

I strumpans öppning finns ett gummiband, och därför är det lätt att krypa in genom öppningen.

 • Åldersrekommendation: 3+
 • En storlek
 • Användning under övervakning
 • Får ej användas då man sover

Material och skötselråd

Material: 83% Polyamid, 17% Spandex

 • Kan tvättas i maskin med vattentvättprogram på 40 grader
 • Inget sköljmedel
 • Vi rekommenderar torkning hängande eller liggande
 • Blekning, torktumling, strykning och kemisk tvätt är förbjudna

Kvalitet och garanti

Garanti 1 år, gäller material- och tillverkningsfel.

1 recension av Serina kroppsstrumpa

 1. Sanna (verifierad ägare)

  Laadukas kangas, menee pieneen tilaan ja on kiinnostava lapselle

Visa endast recensioner i Svenska (0)

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest