Serina painopeitto vetoketjulla

500,00 

Hyvää unta ja luonnollista hyvinvointia pehmeällä ja notkealla, kehon ympärille muotoutuvalla peitolla!

Serina painopeitto vetoketjulla on helposti muunneltavissa eri käyttötarkoituksiin. Peitto koostuu kahdesta toisissaan vetoketjulla kiinni olevasta peitosta, joten sitä voi käyttää täysikokoisena (140x200cm) tai kahtena pienenä peittona (140x100cm). Tällä hetkellä valikoimasta löytyy yksi koko, 6kg peitto, jonka molemmat palat painavat 3kg. Peitto on pestävissä pienelläkin pesukoneella, kun pesee puolikkaan kerrallaan.

Testaa minkä painoinen Serina painopeitto on juuri sinulle sopiva!

Poista
Tuotetunnus (SKU): S1000-3 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina jotain uutta… ? 140x200cm 6kg painopeittoon lisättiin keskelle vetoketju. ? Näin saadaan helposti 2 kpl 3kg peittoa. ? Helpompi kohdistaa paino vaikka pelkästään jaloille. Olemme tyytyväisiä. ?

Julkaissut Serina-care Torstaina 19. huhtikuuta 2018

Jokainen meistä tietää kuinka tärkeää on rasituksesta palautuminen, riittävä lepo ja syvä uni. Painopeitto on terapeuttinen, painava peitto, jonka vaikutus perustuu miellyttävän painon tunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää mielihyvähormonien tuotantoa aivoissa. Näin ollen painopeiton paino rauhoittaa, lievittää ahdistusta ja helpottaa levottomuutta. Tasainen paino kehon ympärillä rentouttaa ja luo turvallisen olon. Myös kehon rajojen tuntemus ja hahmottaminen lisääntyy.

Katso lisää tietoa painopeitosta https://serina.fi/tuote/serina-painopeitto/.

Painopeiton hyödyt:

 • helpottaa keskittymistä
 • rauhoittaan motorisesti ja psyykkisesti
 • auttaa rentoutumaan
 • helpottaa unensaantia
 • tasoittaa mielialan vaihteluita
 • luo turvallisuuden tunnetta
 • auttaa erilaisten aistisäätelyhäiriöiden hallinnassa

Kaikki painopeittomme valmistetaan Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla ammattitaidolla. Yrityksestämme löytyy ammattiompelijoita sekä sosiaali- ja terveysalan osaamista, yhdessä me valmistamme tuotteet sydämellä ja sinua ajatellen.

Mikäli perusvalikoimastamme ei löydy sopivaa peittoa, valmistamme juuri sinulle sopivan peiton. Ota yhteyttä: [email protected]

Kokeilupeittomme on tarkoitettu niihin tilanteisiin, kun haluat varmistua vielä konkreettisesti peiton soveltuvuudesta.

Käyttöohjeet

Painopeitto soveltuu monille henkilöille erilaisiin elämäntilanteisiin lapsista vanhuksiin. Peitto sopii koti-, päiväkoti-, laitos-, sairaala- sekä terapiakäyttöön. Painopeittoa voivat käyttää myös kosmetologit ja vyöhyketerapeutit sekä muut hyvinvointipalvelujen tarjoajat, jotka haluavat tarjota vain parasta asiakkailleen.

Peittoa ei suositella henkilöille, joilla on vaikeita hengityselin- tai verenkiertoelimistön sairauksia, murtumia tai osteoporoosia. Myös henkilöillä, joilla on riski saada painehaavoja, painopeiton käyttämisessä on oltava erityisen tarkka. Jos et ole varma soveltuuko peitto sinulle, ota meihin yhteyttä.

Peiton käyttäjän on aina kyettävä itse siirtämään peitto pois päältään. Peittoa ei saa koskaan käyttää henkilön rajoittamiseen vastoin hänen tahtoaan.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Painopeiton materiaalit on valittu huolella, sillä käytämme vain vastuullisia tavarantoimittajia joiden omat laatukriteerit ovat kunnossa. Siksi pystymmekin tarvittaessa jäljittämään tuotteemme sen raaka-aineen alkulähteille saakka.

Päällinen: 65% Polyesteriä, 35% Puuvillaa

Vanu: 100% N-Soft™ polyesteri vanua

Painomateriaali: 100% MediGrain™ rPET muovia

 • Peitto voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 40 asteessa
 • Pesukoneen painorajat huomioitava
 • Ei huuhteluainetta
 • Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
 • Valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä
 • Kaikki materiaalit ovat tutkitusti haitta-aineettomia

Laatu ja takuu

Kaikki peittomme ovat laatukoodattuja, joten olemme selvillä jokaisen peiton valmistuksesta; tiedämme mistä materiaalieristä peittosi on valmistettu, milloin se valmistettiin ja kuka meistä on sen ommellut.

Peitot ovat sinetöityjä hygieniatuotteita, eikä niitä voi palauttaa, mikäli sinetti on rikottu. Jos olet epävarma, mikä peitto on sinulle sopiva, suosittelemme tilaamaan kokeilupeiton, jotta varmistut peiton soveltuvuudesta ennen lopullista ostopäätöstä.

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Emme ole velvollisia vaihtamaan peittoa, mikäli peiton koko on valittu väärin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serina painopeitto vetoketjulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest