Serina tyngdtäcke med dragkedja

500,00 

God sömn och naturligt välmående tack vare ett mjukt och smidigt täcke som formar sig efter kroppen!

Serina tyngdtäcke med dragkedja kan lätt anpassas till olika användningssyften. Täcket består av två täcken som är sammanlänkade med en dragkedja, och kan därför användas i sin fulla storlek (140x200cm) eller som två små täcken(140x100cm). Just nu finns det en storlek i sortimentet. Det är ett täcke på 6 kg, vars båda bitar väger 3 kg. Täcket kan tvättas även i en liten tvättmaskin om man tvättar en halva i taget.

Testa vilken vikt Serina tyngdtäcke är precis rätt för dig!

Nollställ
Artikelnr: S1000-3 Kategorier: , Taggar: , ,

Aina jotain uutta… 😉 140x200cm 6kg painopeittoon lisättiin keskelle vetoketju. 🖒 Näin saadaan helposti 2 kpl 3kg peittoa. 😊 Helpompi kohdistaa paino vaikka pelkästään jaloille. Olemme tyytyväisiä. 👌

Julkaissut Serina-care Torstaina 19. huhtikuuta 2018

Vi vet alla hur viktigt det är med återhämtning, tillräcklig vila och djup sömn. Tyngdtäcket är ett terapeutiskt tungt täcke, vars effekt baserar sig på en djuptrycksskänsla som ger en behaglig känsla av tyngd. Det här utökar utsöndringen av välmåendehormoner i hjärnan. Därför har tyngden i täcket en lugnande verkan, lindrar ångest samt minskar rastlöshet. Ett jämnt tryck runt kroppen är avslappnande och skapar en känsla av trygghet. Det blir också lättare att känna och förnimma kroppens gränser.

Mera information om tyngdtäcket hittas här: https://serina.fi/tuote/serina-painopeitto/.

Fördelar med tyngdtäcket:

 • underlättar koncentrationen
 • har en lugnande verkan motoriskt och psykiskt
 • gör det lättare att slappna av
 • gör det lättare att somna
 • minskar humörsvängningar
 • skapar en trygghetskänsla
 • underlättar hanteringen av störningar i sinnesregleringen

Alla våra tyngdtäcken tillverkas med yrkesskicklighet i Ylivieska i norra Österbotten. I vårt företag finns yrkessömmare samt kunnande inom social- och hälsovårdsbranschen, och tillsammans tillverkar vi våra produkter med hjärtat och för dina behov.

Ifall det i vårt standardutbud inte finns något lämpligt täcke så skräddarsyr vi ett täcke till dig. Ta kontakt: [email protected]

Vårt testtäcke är avsett för sådana situationer där du ännu på ett konkret sätt vill försäkra dig om täckets lämplighet.

Bruksanvisning

Tyngdtäcket lämpar sig för många människor i olika livssituationer, från barn till åldringar. Täcket passar för användning hemma, inom dagvård, anstaltsvård, sjukhusvård samt för terapibruk. Tyngdtäcket kan även användas av kosmetologer och zonterapeuter samt personer som erbjuder övriga hälsovårdstjänster och vill ge kunderna bara det bästa möjliga.

Täcket rekommenderas inte för personer som har svåra sjukdomar i andningsvägarna och blodcirkulationen, frakturer eller osteoporos. Även personer med förhöjd risk att få trycksår bör vara speciellt aktsamma vid användning av tyngdtäcket. Ifall du är osäker på om täcket passar dig så ber vi dig kontakta oss.

Användaren av täcket bör alltid själv klara av att avlägsna täcket. Täcket får aldrig användas för att begränsa personens rörlighet mot dennes vilja.

Material och skötselråd

Materialen i tyngdtäcket är noggrant utvalda eftersom vi enbart använder ansvarsfulla leverantörer, vars egna kvalitetskrav uppfyller våra förväntningar. Därför kan vi vid behov spåra våra produkter ända till ursprunget hos deras råvaror.

Överdrag: 65% Polyester, 35% Bomull

Vaddering: 100% N-Soft™ polyester bomull

Tyngdmaterial: 100% MediGrain™ rPET plast

 • Täcket kan tvättas i maskin med vattentvättprogram i 40 grader
 • Viktbegränsningen för tvättmaskinen bör beaktas
 • Inget sköljmedel
 • Vi rekommenderar torkning hängande eller liggande
 • Blekning, torktumling, strykning och kemisk tvätt är förbjudna
 • Alla material är bevisligen giftfria

Kvalitet och garanti

Alla våra täcken är kvalitetskodade och vi känner därför till hur varje täcke har tillverkats. Vi vet av vilket material ditt täcke är tillverkat, när det tillverkades och vem av oss som har sytt det. Täckena är beseglade hygienartiklar och kan inte returneras om förseglingen har öppnats. Om du är osäker på vilket täcke som passar dig så rekommenderar vi att du beställer ett testtäcke för att försäkra dig om täckets lämplighet innan du fattar det slutliga köpbeslutet.

Ett års garanti gäller för material- och tillverkningsfel. Vi är inte skyldiga att byta täcket ifall kunden har valt fel storlek.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Serina tyngdtäcke med dragkedja”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest