Serina Caren tarina

Serina Care keskittyy ommeltavien hyvinvointi- ja terapiatuotteiden suunnitteluun, valmistukseen, markkinointiin ja myyntiin. Yrityksemme on ommellut tuotteita vuodesta 2009 lähtien. Aluksi yhden ihmisen toiminimenä sittemmin useita henkilöitä työllistävänä yrityksenä, jossa erilaiset osaamiset täydentävät toisiaan. Kiinnostus ja innostus Serina -tuotteiden valmistukseen lähti yhdestä asiakkaan yhteydenotosta muutamia vuosia sitten. Toki tuolloin emme vielä tienneet, että sillä yhteydenotolla olisi näin kauas kantoisia ja merkittäviä vaikutuksia!

Toimintaterapeutti oli suositellut painopeittoa eräälle erityislapselle. Lapsen hoitopaikasta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, voisimmeko valmistaa peiton. Emme lähteneet ”soitellen sotaan” vaan halusimme perehtyä aiheeseen tarkemmin. Yhdessä hoitajien ja toimintaterapeuttien kanssa suunnittelimme peiton, jossa yhdistyivät parhaalla mahdollisella tavalla kaikki toivotut ominaisuudet kuten esimerkiksi notkeus, vesipesu ja allergisoimattomuus. Monenlaisten vaiheiden; kokeilujen ja testien jälkeen syntyi Serina painopeitto. Serina nimi viittaa sensoriseen integraatioon eli aistitiedon käsittelyyn. Peitto vastasi tarpeeseen ja pian peittoa toivoivat muutkin. Myöhemmin peitto sai rinnalleen myös Serina -painokäärmeen.

Matkan varrella on ollut ilo huomata, että tuotteistamme ovat hyötyneet monet muutkin kuin erityislapset. Esimerkiksi kroonisista kivuista tai nukahtamisen ongelmista kärsivät ovat saaneet helpotusta tilanteeseensa. Myös muistihäiriöiset, joiden unirytmi voi olla katkeileva, ovat hyötyneet painopeiton rauhoittavasta vaikutuksesta.

Serina -tuotteita ovat myyneet valtuutetut jälleenmyyjät ympäri Suomea heti tuotteiden markkinoille tulosta lähtien. Nyt ponnistelumme oman verkkokaupan eteen ovat edenneet niin, että voimme palvella asiakkaitamme myös suoraan tehtaalta käsin! Pidämme tärkeänä vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, sillä silloin saamme palautetta siitä, miten olemme onnistuneet tavoitteissamme. Usein asiakkaalta saamme myös hienoja kehittämisideoita ja ajatuksia uusista tuotteista.

Tuoteperhe kasvaa pikkuhiljaa kysynnän, oikeiden materiaalien ja -tuotantotapojen kohdatessa. Haluamme olla varmoja tuotteidemme turvallisuudesta, vaikuttavuudesta ja pitkäikäisyydestä. Siksi tie ideasta tuotteeksi saattaa joskus olla pitkäkin. Ajattelemme kuitenkin, että tarjoamalla vain parasta voimme olla luottamuksesi arvoisia.

Serina tuotteet – valmistettu sydämellä ja sinua ajatellen

Pin It on Pinterest