Serina painopeitto pysyvästi palosuojattu

(2 tuotearviota)

263,00 508,00 

Hyvää unta ja luonnollista hyvinvointia pehmeällä ja notkealla, kehon ympärille muotoutuvalla peitolla!

Jokainen meistä tietää kuinka tärkeää on rasituksesta palautuminen, riittävä lepo ja syvä uni. Painopeitto tarjoaa luontaisen keinon rauhoittumiseen niin lapsille kuin aikuisillekin. Painopeiton vaikutus perustuu miellyttävän painon tunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää mielihyvähormonien tuotantoa aivoissa ja siten auttaa rentoutumaan. Painopeiton vaikutus on samankaltainen kuin lapsen kapaloinnilla tai lähimmäisen halauksella. Tasainen painon tunne luo turvallisen olon,  rauhoittaa, lievittää ahdistusta ja helpottaa levottomuutta tai stressioireita. Myös kehon rajojen tuntemus ja hahmottaminen lisääntyy.

Serina-painopeitto on painostaan huolimatta notkea ja hengittävä. Painopeiton on todettu vähentävän heräilyä ja parantavan unen laatua, se tarjoaa myös avun unen saantiin.

Testaa minkä painoinen Serina painopeitto on juuri sinulle sopiva!

Tuotetunnus (SKU): PPyyyxx Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Suomessa valmistettu Serina painopeitto on pysyvästi palosuojattu, materiaaleilla on Ökö-Tex standardi 100 ja peiton pesulämpötila on 60 astetta. Peitto on CE-merkitty ja rekisteröity lääkintälaitteeksi: Serina painopeitto täyttää lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen EU/2017/745 (MDR) mukaiset vaatimukset. Tuote soveltuu erinomaisesti julkiselle sektorille, jossa laatuvaatimukset ovat korkealla, tuotteilta vaaditaan tiettyjä standardeja ja suurempaa pesun kestävyyttä.

Painopeiton hyödyt:

 • parempaa unta
 • vähentää yöllistä kulkemisen tarvetta (vanhukset)
 • helpottaa keskittymistä
 • rauhoittaa motorisesti ja psyykkisesti
 • auttaa rentoutumaan
 • helpottaa unensaantia
 • tasoittaa mielialan vaihteluita
 • luo turvallisuuden tunnetta
 • auttaa erilaisten aistisäätelyhäiriöiden hallinnassa
 • helpottaa stressioireita
 • lievittää kasvukipuja

Koon valinta

Serina painopeittoa on kahta kokoa useassa eri painossa:

 • 150×100 cm: 3, 4, 5 ja 6 kg
 • 150×200 cm: 5, 6, 7, 8, 10 ja 12 kg

Sopiva peiton paino määräytyy mm. käyttäjän oman kehonrakenteen ja painon mukaan. Erityisen tärkeää on huomioida, että erikokoisissa peitoissa käyttäjään kohdistuva pistepaino on eri, vaikka peitto painaisi saman verran. Esimerkiksi, jos 7 kg suurin peitto on sinulle sopiva, on 7 kg pienin peitto sinulle liian painava. Testaa tästä minkä painoinen Serina painopeitto on juuri sinulle sopiva!

Käyttäessäsi peittoa paikallisesti, esimerkiksi vain jalkojesi päällä, tai päivällä pieneen rentoutumis hetkeen, voit valita käyttöösi painavammankin peiton. Voit säädellä peiton painontunnetta kääntämällä peittoa joistakin kohdin kaksin kerroin. Peittoa voi käyttää myös tavallisen peiton lisänä, tällöin voit miettiä, onko mitoiltaan pienempi peitto riittävä, vai haluatko normaali kokoisen peiton.

Kaikki painopeittomme valmistetaan Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla ammattitaidolla. Yrityksestämme löytyy ammattiompelijoita sekä sosiaali- ja terveysalan osaamista, yhdessä valmistamme tuotteet sydämellä ja sinua ajatellen.

Mikäli perusvalikoimastamme ei löydy sopivaa peittoa, valmistamme juuri sinulle sopivan peiton. Ota yhteyttä: info@serina.fi.

Kokeilupeittomme on tarkoitettu niihin tilanteisiin, kun haluat varmistua vielä konkreettisesti peiton soveltuvuudesta ennen ostopäätösen tekoa.

 

Lue käyttöohjeet, materiaalitiedot ja hoito-ohjeet, sekä takuuasiat yläpuolelta valittavalta välilehdeltä.

 

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: info@serina.fi tai puhelimitse: 050 5511 070, kiitos.

Käyttöohjeet

Painopeiton rauhoittavasta vaikutuksesta hyötyvät niin koulu- ja työikäiset, kuin erityislapset ja vanhuksetkin. Peitto sopii koti-, päiväkoti-, laitos-, sairaala- sekä terapiakäyttöön. Painopeittoa voivat käyttää myös kosmetologit ja vyöhyketerapeutit sekä muut hyvinvointipalvelujen tarjoajat, jotka haluavat tarjota vain parasta asiakkailleen. Pysyvän palosuojauksen ja korkean laitospesunkin kestävän pesulämpötilan johdosta peitto soveltuu erinomaisesti julkiselle sektorille, jossa laatuvaatimukset ovat korkealla, tuotteilta vaaditaan tiettyjä standardeja ja suurta pesun kestävyyttä.

Oikein valittuna painopeitto on turvallinen käyttää läpi yön. Testaa tästä minkä painoinen Serina painopeitto on juuri sinulle sopiva!

Peittoa ei suositella henkilöille, joilla on vaikeita hengityselin- tai verenkiertoelimistön sairauksia, murtumia tai osteoporoosia. Myös henkilöillä, joilla on riski saada painehaavoja, painopeiton käyttämisessä on oltava erityisen tarkka. Jos et ole varma soveltuuko peitto sinulle, ota yhteyttä meihin tai terveydenhuollon ammattilaiseen!

Peiton käyttäjän on aina kyettävä itse siirtämään peitto pois päältään. Peittoa ei saa koskaan käyttää henkilön rajoittamiseen vastoin hänen tahtoaan. Aikuisen on huolehdittava lapsen turvallisuudesta peittoa käytettäessä. Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Painopeiton materiaalit on valittu huolella, sillä käytämme vain vastuullisia tavarantoimittajia joiden omat laatukriteerit ovat kunnossa. Siksi pystymmekin tarvittaessa jäljittämään tuotteemme sen raaka-aineen alkulähteille saakka. Käytämme tutkitusti haitta-aineettomia materiaaleja. Serina-painopeitoissa paino syntyy ekologisista MediGrane™-painorakeista, joita on ommeltu tasaisesti peiton sisään. Jokainen peiton ruutu painaa täsmälleen samanverran. Peitto on helppohoitoinen ja kestää konepesua.

Painopeitoissamme on pysyvä palosuojaus, Ökö-Tex standardi 100 ja pesulämpötila 60 astetta. Peitto on CE-merkitty ja rekisteröity lääkintälaitteeksi: Serina painopeitto täyttää lääkinnällisiä laitteita koskevan koskevan asetuksen EU/2017/745 (MDR) mukaiset vaatimukset.

Päällinen: 100% Polyesteri FR

Vanu: 100% Polyesteri FR

Painomateriaali: 100% MediGrane™ rPET painorae. Kierrätetty ja ekologinen materiaali, joka kestää erinomaisesti myös laitospesua.

 • Peitto voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 60 asteessa
 • Pesukoneen painorajat huomioitava
 • Ei huuhteluainetta
 • Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
 • Valkaisu, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä
 • Materiaalimme ovat hengittäviä, eivätkä aiheuta allergioita, iho-oireita tai hengitysongelmia, ne ovat hajuttomia, homehtumattomia, eivätkä päästä haittakaasuja.

Valmistettu Suomessa

Laatu ja takuu

Serina-painopeitto on kehitetty yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja tuotteet  valmistetaan Suomessa. Jokainen painopeitto on varustettu yksilöllisellä laatukoodilla, joten olemme selvillä jokaisen peiton valmistuksesta; tiedämme mistä materiaalieristä peittosi on valmistettu, milloin se valmistettiin ja kuka meistä on sen ommellut.

Serina-painopeitot myydään sinetöidyissä hygieniapakkauksissa, eikä niitä voi palauttaa, mikäli sinetti on rikottu. Jos olet epävarma, mikä peitto on sinulle sopiva, suosittelemme tilaamaan kokeilupeiton, jotta varmistut peiton soveltuvuudesta ennen lopullista ostopäätöstä.

Takuu 3 vuotta, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Emme ole velvollisia vaihtamaan peittoa, mikäli peiton koko on valittu väärin.

2 arviota tuotteelle Serina painopeitto pysyvästi palosuojattu

 1. Annikka Impiö

  Kerrassaan huipputuote on tämä Serinan painopeitto – auttanut sekä äitiä että lapsia nukkumaan sikeämmin ja nukahtamaan helpommin. Suosittelen. Vakionukkumakaveri meillä 🙂

 2. Antti (varmistettu kirjoittaja)

  Olen ollut tyytyväinen ostamaani Serina Painopeittoon. Omasta mielestäni heräilen nukkuessa entistä vähemmän, ja tätä kautta yöunien laatu on parantunut. Tuote on mielestäni erittäin laadukas ja varmaankin parasta mitä markkinoilta saa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest