Serina painopeitto

(1 tuotearvio)

245,00 500,00 

Hyvää unta ja luonnollista hyvinvointia pehmeällä ja notkealla, kehon ympärille muotoutuvalla peitolla!

Jokainen meistä tietää kuinka tärkeää on rasituksesta palautuminen, riittävä lepo ja syvä uni. Painopeitto on terapeuttinen, painava peitto, jonka vaikutus perustuu miellyttävän painon tunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää mielihyvähormonien tuotantoa aivoissa. Näin ollen painopeiton paino rauhoittaa, lievittää ahdistusta ja helpottaa levottomuutta. Tasainen paino kehon ympärillä rentouttaa ja luo turvallisen olon. Myös kehon rajojen tuntemus ja hahmottaminen lisääntyy.

Testaa minkä painoinen Serina painopeitto on juuri sinulle sopiva!

Poista
Tuotetunnus (SKU): S1000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Painopeiton hyödyt:

 • helpottaa keskittymistä
 • rauhoittaan motorisesti ja psyykkisesti
 • auttaa rentoutumaan
 • helpottaa unensaantia
 • tasoittaa mielialan vaihteluita
 • luo turvallisuuden tunnetta
 • auttaa erilaisten aistisäätelyhäiriöiden hallinnassa

Koon valinta

Serina painopeittoa on kolmea kokoa:

 • 140×100 cm
 • 140×150 cm
 • 140×200 cm

Peittojen vakiopainot ovat kilon välein: pienin peitto 2-15 kg, keskikokoinen 3-15 kg ja suurin 4-15 kg.

Sopiva peiton paino määräytyy käyttäjän oman kehonrakenteen ja painon mukaan. Yleisesti suositellaan että painopeitto olisi noin 10% käyttäjän omasta painosta. Erityisen tärkeää on kuitenkin huomioida, että erikokoisissa peitoissa käyttäjään kohdistuva pistepaino on kuitenkin eri, vaikka peitto painaisi saman verran. Esimerkiksi, jos 7 kg suurin peitto on sinulle sopiva, on 7 kg pienin peitto sinulle kaksi kertaa liian painava.

Alla olevasta taulukosta voit helposti valita itsellesi sopivan painoisen peiton tarkoitukseesi soveltuvassa koossa. Etsi oma painosi alalaidasta ja haluamasi peiton koko vasemmasta laidasta, näiden risteyksestä löydät peittopaino ruudun. Mitä lihaksikkaampi olet, valitse sitä isompi paino kyseisestä ruudusta.

Käyttäessäsi peittoa paikallisesti, esimerkiksi vain jalkojesi päällä, tai päivällä pieneen rentoutus hetkeen, voit valita käyttöösi painavammankin peiton.

Kaikki painopeittomme valmistetaan Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla ammattitaidolla. Yrityksestämme löytyy ammattiompelijoita sekä sosiaali- ja terveysalan osaamista, yhdessä me valmistamme tuotteet sydämellä ja sinua ajatellen.

Mikäli perusvalikoimastamme ei löydy sopivaa peittoa, valmistamme juuri sinulle sopivan peiton. Ota yhteyttä: [email protected]

Kokeilupeittomme on tarkoitettu niihin tilanteisiin, kun haluat varmistua vielä konkreettisesti peiton soveltuvuudesta.

 

Käyttöohjeet

Painopeitto soveltuu monille henkilöille erilaisiin elämäntilanteisiin lapsista vanhuksiin. Peitto sopii koti-, päiväkoti-, laitos-, sairaala- sekä terapiakäyttöön. Painopeittoa voivat käyttää myös kosmetologit ja vyöhyketerapeutit sekä muut hyvinvointipalvelujen tarjoajat, jotka haluavat tarjota vain parasta asiakkailleen.

Peittoa ei suositella henkilöille, joilla on vaikeita hengityselin- tai verenkiertoelimistön sairauksia, murtumia tai osteoporoosia. Myös henkilöillä, joilla on riski saada painehaavoja, painopeiton käyttämisessä on oltava erityisen tarkka. Jos et ole varma soveltuuko peitto sinulle, ota meihin yhteyttä.

Peiton käyttäjän on aina kyettävä itse siirtämään peitto pois päältään. Peittoa ei saa koskaan käyttää henkilön rajoittamiseen vastoin hänen tahtoaan.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Painopeiton materiaalit on valittu huolella, sillä käytämme vain vastuullisia tavarantoimittajia joiden omat laatukriteerit ovat kunnossa. Siksi pystymmekin tarvittaessa jäljittämään tuotteemme sen raaka-aineen alkulähteille saakka.

Päällinen: 65% Polyesteriä, 35% Puuvillaa

Vanu: 100% N-Soft™ polyesteri vanua

Painomateriaali: 100% MediGrain™ rPET muovia

 • Peitto voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 40 asteessa
 • Pesukoneen painorajat huomioitava
 • Ei huuhteluainetta
 • Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
 • Valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä
 • Kaikki materiaalit ovat tutkitusti haitta-aineettomia

Laatu ja takuu

Kaikki peittomme ovat laatukoodattuja, joten olemme selvillä jokaisen peiton valmistuksesta; tiedämme mistä materiaalieristä peittosi on valmistettu, milloin se valmistettiin ja kuka meistä on sen ommellut.

Peitot ovat sinetöityjä hygieniatuotteita, eikä niitä voi palauttaa, mikäli sinetti on rikottu. Jos olet epävarma, mikä peitto on sinulle sopiva, suosittelemme tilaamaan kokeilupeiton, jotta varmistut peiton soveltuvuudesta ennen lopullista ostopäätöstä.

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Emme ole velvollisia vaihtamaan peittoa, mikäli peiton koko on valittu väärin.

1 arvio tuotteelle Serina painopeitto

 1. Annikka Impiö

  Kerrassaan huipputuote on tämä Serinan painopeitto – auttanut sekä äitiä että lapsia nukkumaan sikeämmin ja nukahtamaan helpommin. Suosittelen. Vakionukkumakaveri meillä 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest