Serina Kehosukka

(2 tuotearviota)

55,90 66,90 

Joka suuntaan joustava, muotoa muuttava kehosukka, joka tukee kehittymistä ja mielikuvitusta, sekä antaa iloa käyttäjälleen. Sen sisään voit sukeltaa yksin, kaksin tai vaikkapa kaikkien pehmolelujesi kanssa.

Kehosukkamme ovat valmistettu miellyttävän tuntoisesta ökö-tex sertifioidusta kankaasta. Kankaan valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia, kuten muovipulloja ja merestä kerättyjä kalaverkkoja. Ekologinen valinta siis.

Serina-kehosukkia on kolmea eri kokoa, jokaista neljässä eri värissä. Koon valintaan löydät apua alempaa tekstin loppupuolelta.

Tutustu ja ihastu.

Omaan pesään kömpiminen rauhoittaa vilkasta, aggressiivista, levotonta tai aistisäätelyhäiriöistä kärsivää lasta, mutta tuo rauhaa ja riemua myös ihan jokaiselle pienelle tai isolle lapselle. Sukan sisällä lapsi voi liikkua, ryömiä ja pyöriä samalla kun sukka rauhoittaa halauksen tunteella.

Sukka on mukava oma paikka arallekin lapselle. Sukassa ei ole säkkipimeää, vaan sen läpi voi hiukan hahmottaa ympäristöä. Kankaan läpi on helppo hengittää. Isoon sukkaan mahtuu myös aikuinen lapsen kaveriksi leikkimään ja ottamaan omaa, yhteistä aikaa.

Sukan suuaukosta on helppo ryömiä sisään ja ulos. Suuaukossa on kaksi pientä turvalukkoa, jotta suuaukon saa halutessaan suljettua pienemmäksi. Lukot aukeavat nykäisemällä, joten sukasta pääsee tarvittaessa nopeastikin ulos, vaikka lukot olisivat kiinni. Sukkaan ei ole välttämätöntä mennä kokonaan, vaan sitä voi käyttää myös niin, että pää on aukosta ulkopuolella.

Pieneen tilaan menevä sukka on helppo ottaa matkaan kouluun, kylään tai reissuun. Sukka on täydellinen varuste aistisäätelyhäiriöistä kärsiville lapsille esimerkiksi ennen koulupäivää ja tauoilla.

Sukan sisällä lapsi voi olla täysin omalla reviirillään. Sukka herättää mielenkiinnon liikkeiden ja liikeratojen tutkimiseen, lapsi hahmottaa omaa tilaansa ja tuntee kehonsa rajat.

Sopii kotiin, mutta myös kouluun, päiväkotiin, terapiatyöhön tai vaikkapa kerhotoimintaan.

Voit keksiä hauskoja leikkejä ja pelejä sukan kanssa tehtäväksi. Esimerkiksi kulkemaan huoneessa ja poimimaan esineitä lattialta ja pöydiltä. Sukan sisällä monesta tavallisesta asiasta saa haastavaa ja hauskaa tekemistä. Kokeile myös vaikkapa sytyttää taskulamppu pimeään huoneeseen luomaan siluetteja.

Ota mukaan sukkaan vaikkapa kaikki pehmolelusi tai iso kasa pallomeri palloja. Tai miltäpä kuulostaisi satutuokio sukan sisällä taskulampun valossa?

 • Ikäsuositus: 3+
 • Kolme kokoa: Pieni 110x70cm, Keskikoko 130x70cm ja iso 150x70cm
 • Värit: Vihreä, violetti, turkoosi ja punainen
 • Ei saa käyttää nukkuessa
 • Tämä tuote ei ole lelu. Tuotteen käyttö vaatii aina aikuisen valvontaa.

 

Koon valinta

Kehosukan ensisijainen tarkoitus on antaa paineen tunnetta ja helpottaa kehon rajojen tunnistamista. Kehosukan tulisi näinollen olla hiukan tiukka käyttäjälleen.

Kehosukkaa voidaan kuitenkin käyttää hyvin monin eri tavoin ja siksi kehosukan koko täytyy arvioida aina käyttäjän mukaan. Toiset haluavat mennä sukan sisään kokonaan. Tällöin käyttäjän koko pituus pitää huomioida. Jotkut taas pitävät pään sukan ulkopuolella, jolloin sukka saa olla lyhempi. Kehosukassa voi myös pyöriä, kieriä ja olla vaikkapa myttyrällä, jolloin käyttäjä vie hyvin paljon vähemmän tilavuutta, kuin jos on suorana ja venyttää jalkoja ja käsiä pitkiksi. Sukkaan voi mennä myös yhdessä kaverin tai pehmolelujen kanssa, jolloin ”täytettä” on enemmän.

Tässä suuntaa antavat mitat:

 • Alle 120 cm käyttäjälle: pieni 110 x 70 cm kehosukka
 • 120-140 cm käyttäjälle: keskikokoinen 130 x 70 cm kehosukka
 • Yli 140 cm käyttäjälle: iso 150 x 70 cm kehosukka

Mieti siis, millaisessa käytössä kehosukka teillä luultavimmin on ja tee lopullinen päätös sen perusteella.

 

Kehosukka, vartalosukka, aistisukka, aistipussi, sensory sock, body sock… hurmaavalla ja monipuolisella tuotteella on monta nimeä.

 

Lue materiaalitiedot ja hoito-ohjeet, sekä takuuasiat yläpuolelta valittavalta välilehdeltä.

 

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: info@serina.fi tai puhelimitse: 050 5511 070, kiitos.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Materiaalit: Ökö-tex sertifioitu kangas: 78% Polyamidi kierrätetystä muovista, 22% Elastaani

 • Voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 40 asteessa
 • Ei huuhteluainetta
 • Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
 • Silitys yhdellä pisteellä
 • Valkaisu ja rumpukuivaus ovat kiellettyjä

 

Valmistettu Suomessa

Laatu ja takuu

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä.

2 arviota tuotteelle Serina Kehosukka

 1. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas kangas, menee pieneen tilaan ja on kiinnostava lapselle

 2. Tarja (varmistettu kirjoittaja)

  Lapsi tykkää olla pussin sisällä yksin ja pehmojen kanssa. Rauhoittaa aistikuormitusta. Sukka vaikuttaa laadukkaalta tuotteelta. Ehdottamasti kokeilemisen arvoinen tuote!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest