Serina Kehosukka

66,90 

Kehosukka, vartalosukka, aistisukka, aistipussi, sensory sock, body sock… hurmaavalla ja monipuolisella tuotteella on monta nimeä!

Joka suuntaan joustava, muotoa muuttava kehosukka, joka tukee kehittymistä ja mielikuvitusta, sekä antaa iloa käyttäjälleen. Sen sisään voit sukeltaa yksin, kaksin tai vaikkapa kaikkien pehmolelujesi kanssa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): S1000-2-3-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Omaan pesään kömpiminen rauhoittaa vilkasta, aggressiivista, levotonta tai aistiongelmista kärsivää lasta, mutta tuo rauhaa ja riemua ihan jokaiselle pienelle tai isolle lapselle. Sukan sisällä lapsi voi liikkua, ryömiä ja pyöriä samalla kun sukka rauhoittaa halauksen tunteella.

Sukka on mukava oma paikka arallekin lapselle. Sukassa ei ole säkkipimeää, vaan sen läpi voi hiukan hahmottaa ympäristöä. Sukkaan mahtuu myös aikuinen lapsen kaveriksi leikkimään ja ottamaan omaa, yhteistä aikaa.

Pieneen tilaan menevä sukka on helppo ottaa matkaan kouluun, kylään tai reissuun. Sukka on täydellinen varuste aistiongelmista kärsiville lapsille esimerkiksi ennen koulupäivää ja tauoilla.

Sukan sisällä lapsi voi olla täysin omalla reviirillään, se herättää mielenkiinnon liikkeiden ja liikeratojen tutkimiseen, lapsi hahmottaa omaa tilaansa ja tuntee kehonsa rajat.

Sopii kotiin, mutta myös kouluun, päiväkotiin, terapiatyöhön tai vaikkapa kerhotoimintaan.

Voit keksiä hauskoja leikkejä ja pelejä sukan kanssa tehtäväksi. Esimerkiksi kulkemaan huoneessa ja poimimaan esineitä lattialta ja pöydiltä. Sukan sisällä monesta tavallisesta asiasta saa haastavaa ja hauskaa tekemistä. Kokeile myös vaikkapa sytyttää taskulamppu pimeään huoneeseen luomaan siluetteja.

Sukan suuaukossa on kuminauha, jolloin aukosta on helppo ryömiä sisään, mutta aukko pysyy riittävän pienenä omaan oleiluun.

 

  • Ikäsuositus: 3+
  • Yhtä kokoa
  • Käyttö valvotuissa olosuhteissa
  • Ei saa käyttää nukkuessa

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Materiaalit: 83% Polyamidi, 17% Spandex

• Voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 40 asteessa
• Ei huuhteluainetta
• Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
• Valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä

Laatu ja takuu

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serina Kehosukka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest