Serina Tuntotuubi

57,90 

Työnnä kätesi Tuntotuubiin ja anna valta mielikuvituksellesi!

Tunnustele muotoja ja yritä tunnistaa ne, tunne erilaisia pintoja: karheita, pehmeitä, kovia, kimmoisia. Erilaiset muodot ja tekstuurit stimuloivat aisteja ja mielikuvitusta, joten tuubin kanssa viihtyy pitkiäkin aikoja. Esineiden hypistely voi rauhoittaa, vähentää stressiä ja auttaa keskittymään.

Tuotetunnus (SKU): TBxxvv Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Tuntotuubi on oivallinen tuote henkilöille, jotka kaipaavat käsille tekemistä, helpotusta motoriseen levottomuuteen ja kehitystä mielen ja liikkeen hallinnan koordinoimiseen.

Tuote sopii esimerkiksi erityislapsille ja tuubin hypistely on erinomaista puuhaa myös vanhuksillemme ja sen pehmeä sisus lämmittää ihanasti vanhusten usein kylmiä käsiä. Tuubi sopii hyvin myös näkövammaisille.

Tunnusteltavat esineet (12kpl) ovat kiinni tuubin sisällä, joten ne eivät putoa tuubista ja joudu esimerkiksi lapsen suuhun.

Tuntotuubin päissä on kiristysnyörit, joilla voit säätää tuubin suuaukot juuri käyttäjälle sopiviksi. Nyöreillä pystyy kiristämään tuubin suut kokonaan kiinni, joten voit lisätä itse tuubiin myös irrallisia esineitä tunnusteltavaksi ja ne pysyvät sisällä kun tuubi ei ole käytössä.

Lisää esimerkiksi kaksi legoa, kaksi pikkuautoa, kaksi noppaa, kaksi nyörin pätkää jne. ja pyydä henkilöä etsimään tuntotuubista pareja. Voit myös tehdä tuubin sisään yhdistely tehtävän: lisää tuubiin legoja, aina kaksi samanlaista. Legot tulee yhdistää oikeisiin pareihinsa tuubin sisällä tunnustelemalla. Kokeile myös kiristää toinen pää tuntotuubista kiinni ja jättää vain toinen pää avoimeksi, jolloin pussukkaa voi kaivaa ja esineitä tunnustella yhdellä kädellä.

Hauskan nukketeatterin saat aikaiseksi työntämällä tuubin kokonaan käteesi, ja laittamalla sorminuken kiristetystä reiästä ulos. Juttele hahmolle, joka kurkkii ja piiloutuu vieressäsi.

Jos käyttäjällä on tapana heitellä tavaroita lattialle, voit lisätä kiristysnyöreihin pitemmät kiinnitysnarut, jolla sidot tuubin kiinni esimerkiksi tuoliin.

Pidä tuubi puhtaana ja raikkaana pesemällä se pyykkikoneessa säännöllisesti pesupussissa nurinpäin käännettynä.

Tarjoa läheisellesi mukavuutta, lohduttavaa lämpöä ja toimintaa parantamaan elämänlaatua. Kädet ja mieli pysyvät aktiivisina ja rentoutuneina.

Älä ylläty, jos jokainen, joka on päässyt kokeilemaan tuotetta, haluaa omansa.

Tämä tuote ei ole lelu. Tuotteen käyttö vaatii aina aikuisen valvontaa.

 

Lue materiaalitiedot ja hoito-ohjeet, sekä takuuasiat yläpuolelta valittavalta välilehdeltä.

 

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: info@serina.fi tai puhelimitse: 050 5511 070, kiitos.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Päällikangas: 100 % Polyesteri, Öko-Tex
Vuorikangas: 100% Polyesteri FR

• Voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 60 asteessa
• Nurinpäin käännettynä, pesupussissa
• Ei huuhteluainetta
• Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
• Valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä

 

Valmistettu Suomessa

Laatu ja takuu

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serina Tuntotuubi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest