Serina Tuntotyyny

49,90 

Paikallaan istuminen voi olla hauskaa puuhaa! Tässä sylissä pidettävässä tyynyssä yhdistyvät painotyyny ja tuntotyyny. Reilu kaksi kiloa painavan tyynyn painontunne rauhoittaa ja auttaa keskittymään esimerkiksi ryhmätilanteissa. Tyynyn sisällä olevia aarteita etsiessä sormille ja ajatuksille saa muuta puuhaa kuin koskea kiellettyihin asioihin, kuten vaikkapa vierustoverin hiuksiin. Tässäpä iloisen värinen tuntotyyny käsillä ja varpailla tunnusteluun ja esineiden hahmottamiseen.

Poista

Tunnustele muotoja ja tunnista ne, etsi kaksitoista arjesta tuttua esinettä tuntoaistisi avulla. Tyynyn sisälle on piilotettu pyykkipoika, nappi, jäätelötikku, pultti, kivi, sormus, pullonkorkki, muna, vetoketju, avain, kynä ja vyönsolki. Erilaiset muodot stimuloivat aisteja ja mielikuvitusta, joten tyynyn kanssa viihtyy pitkiäkin aikoja. Esineiden tunnustelu rauhoittaa, vähentää stressiä ja auttaa keskittymään.

Tuntotyyny on oivallinen tuote henkilöille, jotka kaipaavat käsille tekemistä, helpotusta motoriseen levottomuuteen ja kehitystä mielen ja liikkeen hallinnan koordinoimiseen.

Tuote sopii esimerkiksi lapsille, joilla on ADHD, sensorisen integraation häiriö tai autismi, taikka vanhuksille, jotka kaipaavat pientä puuhaa ja aktivointia tuntoaistille. Esineiden etsiminen voi edistää myös sormien liikkuvuutta ja kätevyyttä. Tyyny sopii hyvin myös näkövammaisille.

Pidä tuntotyyny kotona tai ota se mukaan autoon, päiväkotiin, kouluun tai laitoksiin.

Tyynyn nurkissa on lenkit, joiden avulla voit kiinnittää tyynyn esimerkiksi pyörätuoliin.

Tuntotyynyn toinen puoli on pehmeää ja samettista kangasta, joten se tuntuu mukavalta sylissä ja pysyy paikoillaan. Toinen puoli on sileä ja ohut kangas, jonka läpi esineitä on miellyttävä etsiä ja tunnustella. Sileällä puolella on painatus, jossa kuvattuna tyynyyn piilotetut esineet.

Paino: 2,2 kg

Mitat: 270 x 450 mm

Ei suositella alle 1-vuotialle lapsille.

Tämä tuote ei ole lelu. Tuotteen käyttö vaatii aina aikuisen valvontaa.

 

Lue materiaalitiedot ja hoito-ohjeet, sekä takuuasiat yläpuolelta valittavalta välilehdeltä.

 

YRITYKSET/JULKINEN SEKTORI

Ostoskorissa on mahdollista valita lasku yrityksille. Voit halutessasi tehdä tilauksen myös sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: 044 2431 531, kiitos.

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Ökö-tex sertifioidut kankaat: Puuvilla, polyesteri, polyamidi

Täyte: 100% rPET medigrane muovirae

 

  • Voidaan pestä koneellisesti vesipesuohjelmalla 60 asteessa
  • Ei huuhteluainetta
  • Suosittelemme ripustus- tai tasokuivausta
  • Valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä

 

Valmistettu Suomessa, Ylivieskassa

Laatu ja takuu

Takuu 1 vuosi, koskee materiaali- ja valmistusvirheitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Serina Tuntotyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest